De Manier Om Zelfgemaakte Karpervisaas En Onweerstaanbare Robin Red Boilies Voor Het Winterseizoen Te Maken!

Robin Crimson is een van de meest effectieve additieven voor karperaas in het historische verleden van het karpervissen! Het is een echte winterseizoenwinnaar, hoewel en nu ook het hele jaar door toegepast in kant-en-klaar en zelfgemaakt aas! Hoe ga je deze geweldige karpervanger het beste benutten om veel betere en betere massale karpervangsten te krijgen in het winterseizoen en het hele jaar door bolvormig? Hier wordt meer onthuld om mensen aan te moedigen de zintuigen van de karper aan te moedigen, dus lees nu verder!

This image has an empty alt attribute; its file name is 3karper-boilies.jpg

Robin Red monster tijgernoot is echt een donkerpaars poeder dat oorspronkelijk is samengesteld om het welzijn en de verkleuring van het verenkleed van vogels te stimuleren. Desalniettemin heeft het honderden controverses, fantasieën en legendes verbonden vanwege zijn buitengewone karpervangstkrachten! Alleen al binnen deze mysterieuze mix van zoete, pittige louche, suikerzoete en rode olieachtige dingen en factoren zijn zeker de geheimen van een verbazingwekkende achtergrond van karpervangsten die weer ideaal worden in termen van het midden van de jaren zestig. Van de ingrediënten of additieven voor karperaas behoort Robin Purple tot de top tien van veel vissers, maar er zijn genoeg vissers die het nog nooit hebben gebruikt en niet beseffen wat ze ermee kunnen doen om hun vangsten verder te verbeteren!

Twee van de eerste vissers waarvan werd erkend dat ze eigenaar waren van het bouwen met Robin Crimson in de context van karperaas en buitengewone vangsten waren Ian Booker en John Holt. Een aantal andere vissers hebben samen met Rod Hutchinson de voordelen van het gebruik van Robin Red als aspect van hun aas verspreid, met name bij het maken van boilies. De unieke hengelkleuring in de armen bij het vissen met Robin Purple boilies was een signaal voor medevissers van wat je toepast, terwijl in de vroege tijden van de karpervisserij de pionierende Robin Crimson een aspect was van je cultus van karperaas geheimhouding!

Er wordt over Robin Crimson gesproken, er wordt over gediscussieerd en er wordt over het algemeen over gediscussieerd, gezien het feit dat het een stuk uitgebreider werd erkend, simpelweg omdat vissers echt wilden leren wat de kneepjes van het vak waren. Het lijkt erop dat het recept misschien moet worden gewijzigd, hoogstwaarschijnlijk vanwege EU-wetgeving, maar sommigen denken dat het recept niet zal zijn zoals het was. Maar toch, het recept is momenteel meer dan genoeg vergelijkbaar voor mij om te geloven dat het dezelfde oplossing is die ik aanvankelijk in de jaren tachtig gebruikte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *