Wat Is Er Niet Goed Aan Brandwerende Kluizen?

Er is praktisch niets helemaal mis met een huis brandveilig risicovrij. Ze zijn perfect ontworpen om te voorkomen dat papierproducten een temperatuur bereiken die ze kan vernietigen of bederven. Aan de andere kant zullen ze niet beschermen tegen computergegevens die u hebt geback-upt op cd’s, dvd’s of misschien flashdrives om te worden vernietigd. Slechts één klik hier https://www.kluis-brandkast.nl/,  Ze gaan fotodia’s en negatieven onmogelijk beschermen.

De uitdaging is meestal dat we vuurvaste of haardbestendige ranglijsten die aan kluizen zijn toegewezen, niet volledig begrijpen. Er zijn 3 fundamentele classificaties voor brandwerende kluizen vanwege de Underwriters Laboratories. Als een kluis gedurende 1 uur wordt beoordeeld, moet deze de binnentemperaturen gedurende uw hele uur onder de gewenste rangorde houden.

UL 350 – De risicovrije noodzaak om de binnentemperatuur onder de 350 graden Fahrenheit te houden. Dat is lager dan de normale temperatuur voor de meeste papierproducten om op te branden, te char of nutteloos te worden.

UL 150 wordt de ranglijst voor tapes, cartridges, microfiche en microfilm. Naast het vasthouden van de binnenkant op of onder honderdvijftig niveaus, moet de luchtvochtigheid onder de 85% liggen.

UL 125 is normaal voor diskettes. In dit geval kan de temperatuur niet hoger zijn dan 125 °F en 80% vochtigheid. Vochtigheid en drinkwater pijn is essentieel in het geval dat u van plan bent om elektronische gadgets zoals flash drives te bewaken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *